Alles voor uw hond vindt u bij Dierenkliniek Hoogezand

"A home without a dog is just a house"
 

Honden zijn terecht ontzettend populair als huisdier. Het zijn voor jong en oud echte vrienden en ze worden al snel onderdeel van het gezin. Veel hondeneigenaren zullen bovenstaande uitspraak volmondig beamen. Honden geven veel liefde en zijn eigenlijk altijd blij u weer te zien. Samen uren wandelen, spelen en knuffelen! Het leven met een hond is mooi.

 

Uiteraard heeft een hond ook van u liefde en zorg nodig. Regelmaat, beweging, rust, veiligheid en voeding zijn ontzettend belangrijk. Iedere hond is weer anders en heeft zijn of haar eigen behoeftes. Dierenkliniek Hoogezand geeft u graag wat informatie over onder andere de aanschaf van een hond, de benodigde vaccinaties en de gezondheidscheck.

 

Heeft u nog vragen na het lezen van de informatie op onze site? Dan kunt u uiteraard altijd telefonisch contact met Dierenkliniek Hoogezand opnemen via 0598 397162.

Dierenkliniek Hoogezand is de beste dierenarts in Hoogezand voor uw hond.

Maak nu een afspraak bij Dierenkliniek Hoogezand

Heeft u vragen of heeft uw huisdier klachten? Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld een bepaalde ziekte? Neem dan gerust telefonisch contact op met Dierenkliniek Hoogezand op telefoonnummer 0598 397162.


Maak afspraak