Het team van Dierenkliniek Hoogezand

Iedere dag staat ons team van dierenartsen en paraveterinairen voor u en uw huisdier klaar. Wij doen er alles aan om uw huisdier de beste zorg te geven die er is. Klik op onderstaande foto’s en maak kennis met ons team!

Margo Kettenis-Levinga

Paraveterinair / Assistente

teamfoto Margo.JPG
teamfoto Margo.JPG

Margo Kettenis-Levinga

Paraveterinair / Assistente

Hallo! Ik ben Margo. Geboren in 1988, ik woon samen met mijn man, dochter en onze dieren in Oude Pekela. Wij hebben een hond (Galgo Espanol), 2 katten en tropische vissen.

Sinds 2009 ben ik werkzaam in de praktijk als paraveterinair/assistente. Na een opleiding te hebben gevolgd aan het AOC Terra in Groningen mag ik mijzelf dierenartsassistente paraveterinair noemen. Binnen de praktijk ben ik het eerste aanspreekpunt voor voedingsadvies. In 2012 heb ik mijn diploma voedingsconsulent gehaald bij Royal Canin.

Dieren zijn altijd al mijn passie geweest en ik doe mijn werk dan ook met veel plezier. De variatie die het werk met zich mee brengt is ontzettend leuk. Elk dier en zijn eigenaar is verschillend. Ik ben 27,5 uur per in de praktijk aanwezig, dus we zullen elkaar vast een keer tegenkomen. Hopelijk tot ziens!

Tonia Dieterman

Assistente

teamfoto Tonia.JPG
teamfoto Tonia.JPG

Tonia Dieterman

Assistente

Mijn naam is Tonia, ik ben al werkzaam in de praktijk vanaf mijn jeugd. Na enkele jaren als laborant gewerkt te hebben op het Streeklaboratorium in Groningen, ben ik na de geboorte van mijn oudste dochter gaan werken voor dierenarts Huisman met wie ik 35 jaar heb samengewerkt. En sinds 2008 met het nieuwe team, en dit ook met veel plezier en liefde voor het vak.