Over Dierenkliniek Hoogezand

“Een laagdrempelige dierenarts waar klant en dier centraal staan!”

 

Sinds 2009 zijn wij, dierenartsen Ivo Tanck en Nanine Meijer, de trotse eigenaar van dierenkliniek Hoogezand. Deze prachtige kliniek is al 40 jaar een begrip in Hoogezand-Sappemeer en de nabije omgeving! We vinden het belangrijk om dicht bij de klant te staan, we kennen onze klanten en patiënten. U heeft een vast aanspreekpunt en treft bekende gezichten. We zijn er trots op dat veel huisdiereigenaren mede daardoor al jaren bij ons komen. In onze kliniek verwelkomen we alle soorten dieren: van honden tot parkieten, van katten tot chinchilla's.

 

De operatiekamer is zeer volledig uitgerust met onder meer gasanesthesie en narcosebewaking. De opname is ruim met comfortabele hokken en een couveuse. Bij tandheelkundige behandelingen wordt gebruik gemaakt van een veterinaire unit (met specifieke extra voorzieningen voor behandeling van konijnen en cavia’s).

 

Daarnaast neemt preventieve zorg in onze kliniek een belangrijke plaats in. Denk hierbij onder andere aan de jaarlijkse gezondheidscontrole, vaccinaties, bescherming tegen wormen, vlooien en teken, en goede voeding.

 

Net als het merendeel van onze klanten, hebben ook wij een echte no-nonsense instelling. Graag doen we ons werk goed! Wij investeren daarom steeds in up-to- date kennis en apparatuur. Zo beschikken we over hoogwaardige digitale röntgenapparatuur en een moderne echo. Bovendien hebben we in onze kliniek uitgebreide mogelijkheden om zelf bloed- en urineonderzoek te kunnen doen.

 

Een zorgvuldige diagnose stellen is het begin van elk behandelplan. We streven ernaar om aanvullend onderzoek vlot en met zo min mogelijk belasting voor uw huisdier plaats te laten vinden.

 

Bloedafname vindt vrijwel altijd plaats in uw aanwezigheid waarna u samen met uw dier naar huis gaat. Bij bloed- en urineonderzoeken die we in de kliniek zelf uitvoeren, wordt u dezelfde dag gebeld over de uitslag. Behandeling vindt plaats in nauw overleg met u als eigenaar. De kwaliteit van leven van uw huisdier is daarbij een belangrijke leidraad. We bespreken met u op welke termijn een controleafspraak wenselijk is. Ook als u tussentijds met vragen zit: bel gerust. Dan kunnen we u helpen of geruststellen!

 

Met onze ruime ervaring is uw huisdier bij ons in goede handen. We verwelkomen u graag in onze kliniek!