Zorgeloos op reis met uw dier

Heeft u plannen om met uw huisdier naar het buitenland te reizen? Als Beste Dierenarts maken wij gebruik van de Pet Travel Clinic, specialist op het gebied van reizende huisdieren. De Pet Travel Clinic heeft haar standplaats in Amsterdam en bestaat uit dierenartsen en paraveterinairen die optimale begeleiding bieden aan u en uw huisdier en daarbij het welzijn van uw huisdier voor, tijdens en na de reis voorop stellen.

 

Advies op maat

Door haar jarenlange ervaring op het gebied van reizende dieren, is de Pet Travel Clinic op de hoogte van de toelatingseisen voor huisdieren waar dan ook ter wereld. Middels het invullen van eenonline vragenlijst voorziet zij u van een advies op maat voor het reizen naar uw bestemming. Zij zorgt ervoor dat er voor uw huisdier geen stap in de voorbereiding over het hoofd gezien wordt. Zowel maatregelen die uw dier direct betreffen (zoals benodigde vaccinaties, bloedonderzoeken en preventie van reisziekten), documenten (denk bijvoorbeeld aan een officieel paspoort of een importvergunning), alsmede advies of hulp bij de logistiek van het feitelijk transporteren van uw huisdier. Dit geeft u rust en een enorme tijdwinst bij het plannen van uw reis.

 

Reminderservice

Ook al woont u niet in Amsterdam of omstreken, de Pet Travel Clinic kan u op afstand begeleiden middels de zogenaamde reminderservice. Hierbij wordt u persoonlijk geadviseerd in de vereiste veterinaire (be)handelingen betreffende uw reizende huisdier en u kunt deze vervolgens gewoon bij ons in de dierenkliniek uit laten voeren. Precies zoals u van ons gewend bent, zonder extra reisafstand, bij uw eigen Beste Dierenarts!

 

Vragen?

Wilt u ook zorgeloos op reis met uw huisdier en/of heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.